Website & Social

Sinds de transitie in de zorg is er volop keuzevrijheid ontstaan voor cliënt en zorginkoper. Zij zijn daardoor veeleisender geworden, waardoor een grotere behoefte aan informatievoorziening is ontstaan. Daarnaast is voor zorgaanbieders zelfredzaamzaamheid onder cliënten een belangrijk speerpunt.

Veilig en helder

Een gedegen en veilige website die voldoet aan de eisen van de WBP en AVG faciliteert in die behoefte. Op de website kunnen wij verschillende toepassingen integreren, die bijdragen aan uw organisatiedoelstellingen. Een geheel eigen uitstraling van de website zorgt voor een heldere profilering, waarmee de concurrentiepositie van de zorgaanbieder versterkt.

Socials

Patiënten, cliënten en medewerkers in de zorg zijn mondig. Ze laten van zich horen, zo ook op social media. Dat biedt zorgaanbieders de kans de dialoog aan te gaan.

Jarenlange ervaring in de zorg

Met onze jarenlange ervaring in de zorgbranche weten wij als geen ander de juiste snaar te raken als het gaat om zorgcommunicatie. We helpen u dan ook graag uw communicatiedoelen te behalen met behulp van uw website en social media.
  

Dit maken we:

  • mobiele apps
  • online video’s
  • content voor social media
  • responsive webdesign
  • digitale mailingen